Το Μεγάλο Ταξίδι

Μία αποστολή!

«Είμαστε εδώ με μία και μόνη αποστολή: να ταξιδέψουμε σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου και να κάνουμε χαρούμενο ένα παιδάκι. Κανείς από εμάς δεν ξέρει πού θα πάμε και ποιο παιδάκι θα συναντήσουμε!» απάντησε ο Όσκαρ.

Ταξιδεύοντας!

«Στην αρχή λοιπόν, μας έβαλαν μέσα στα όμορφα κουτιά μας, τα οποία τύλιξαν με πολύχρωμες κορδέλες. Θα ταξιδεύαμε με πλοίο, μπορείς να μας φανταστείς; Από τη μια, χαρούμενους που επιτέλους θα βρίσκαμε ένα ζεστό σπιτικό και θα μας έπαιρνε αγκαλιά ένα ζευγάρι όμορφα χεράκια και από την άλλη, ανήσυχους για το ταξίδι. Τι αγωνία ήταν και εκείνη!»

Φτάσαμε επιτέλους!

«Γιούπιιιι!!! Φτάσαμε επιτέλους!» άρχισαν να φωνάζουν όλα τα παιχνίδια, σχεδόν με μια φωνή.

«Δεν το πιστεύω ότι έφτασε στο τέλος του αυτό το ταξίδι» είπε η Ζεν, κάπως χαμηλόφωνα.

Η μαγική στιγμή!

«Μανούλα, θέλω το αρκουδάκι μαζί μου, για να του δείξω τη διαδρομή μέχρι το σπίτι μας». Και τότε, η μαγική στιγμή που με λαχτάρα περίμενα όλες αυτές τις μέρες είχε έρθει!

Ευχόμουν να ήταν εκείνη!

“Ζεν” είχε το ίδιο όνομα! Είχα ένα ακόμη στοιχείο, αλλά σκέφτηκα: «Μάλλον σύμπτωση θα είναι κι αυτό!». Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, έπρεπε να βρω την ευκαιρία να της μιλήσω. Απλά, ευχόμουν να ήταν εκείνη!

Εδώ είμαι!

«Γουίλιαμ, φίλε μου, γύρισα! Μα, πού κοιτάζεις; Εδώ είμαι!» Ο Γουίλιαμ γύρισε αστραπιαία το κεφάλι του και λίγο πιο πέρα ήταν εκείνος, ο αγαπημένος του φίλος, μαζί του στο ίδιο ράφι! Δεν πίστευε στα μάτια του!

«Ο Γουίλιαμ όλη την ώρα που του μιλούσε ο Όσκαρ, προσπαθούσε να διερευνήσει το περιβάλλον γύρω του. Ενστικτωδώς, άρχισε να πιάνει με τα χέρια του το σώμα του για να καταλάβει με τι μοιάζει. Ήταν απαλός και είχε παντού μαλακό τρίχωμα, είχε στρογγυλά αυτιά και στον λαιμό του κρεμόταν ένα μενταγιόν με το όνομά του χαραγμένo πάνω. Παρατήρησε ότι όλα τα αρκουδάκια μέσα στην αποθήκη είχαν ένα τέτοιο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, συνειδητοποίησε τι είναι. Ναι!»

Το Μεγάλο Ταξίδι είναι η ιστορία του Όσκαρ στα ελληνικά. Σε αυτό το ταξίδι, ο Όσκαρ γνωρίζει φίλους, ανακαλύπτει συναισθήματα, βρίσκει τη δική του οικογένεια και ολοκληρώνει την αποστολή του.

Παράγγειλέ το online:

Amazon | Blurb | Kindle | Αγγλική Έκδοση

Το Μεγάλο Ταξίδι

“Ο Γουίλιαμ όλη την ώρα που του μιλούσε ο Όσκαρ, προσπαθούσε να διερευνήσει το περιβάλλον γύρω του. Ενστικτωδώς, άρχισε να πιάνει με τα χέρια του το σώμα του για να καταλάβει με τι μοιάζει. Ήταν απαλός και είχε παντού μαλακό τρίχωμα, είχε στρογγυλά αυτιά και στον λαιμό του κρεμόταν ένα μενταγιόν με το όνομά του χαραγμένo πάνω. Παρατήρησε ότι όλα τα αρκουδάκια μέσα στην αποθήκη είχαν ένα τέτοιο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, συνειδητοποίησε τι είναι. Ναι! “

Το Μεγάλο Ταξίδι είναι η ιστορία του Όσκαρ στα ελληνικά. Σε αυτό το ταξίδι, ο Όσκαρ γνωρίζει φίλους, ανακαλύπτει συναισθήματα, βρίσκει τη δική του οικογένεια και ολοκληρώνει την αποστολή του.

Παράγγειλέ το online:

Amazon | Blurb | Kindle | Αγγλική Έκδοση